AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Çavdarlı Şehit Er Hüseyin Öğüt İlkokulu

Çavdarlı Şehit Er Hüseyin Öğüt İlkokulu

Çavdarlı Köyü Merkez/AFYONKARAHİSAR
Vizyon
21. asırda, milli eğitimde bireysel ve toplumsal yaşam için temel ihtiyaç olan;bilgi, beceri ve pratik uygulama yeteneklerini kazandırarak, öğrencileri zihinsel, duygusal, kültürel, sosyal ve kişisel yönleri ile geliştirip, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, kişiliklerinin olumlu yönde geliştirmesine yardımcı olmak, çalışan, üreten, okuyan, dinleyen, araştıran ve kısaca örnek kişiler olarak hazırlayabilmektir.
Misyon
Eğitim programlarını uygulamak, eğitim meteryallerini amacına göre kullanmak, öğrencilerimizin gelişimlerinin sağlıklı bir biçimde gerçekleşmesi için aileleri biliçlendirip onları yönlendirmek, mevcut eğitim ortamını geliştirmek, öğrencilerimizin eğitim, öğretim ve bedensel gelişmelerine yardımcı olmak amacı ile gerekli donanımı sağlamaktır.
08:50 ve 14:35
ÖZEL TAŞIMA ARAÇLARI İLE